AQUA Thermal Sóterápia és Apartmanház

Aqua Thermal Sóterápia és Apartmanház, Püspökladány, szállás konyhaJelenleg két apartman rész található, mindegyikhez külön fürdőszoba tartozik (zuhanykabin, wc). Továbbá a szobák TV-vel és hűtővel felszereltek. A Szobákban franciaágy, kihúzható rekamié, étkező és a jól felszerelt konyha (mikrohullámú sütő, teafőző, pirítóssütő, villanytűzhely, kávéfőző, edények) található.

Az AQUA Thermal Sóterápia és Apartmanház jó választás baráti társaságok, családok és egyénileg érkező vendégeink részére, akik egy nyugodt és családias hangulatban szeretnének kikapcsolódni és feltöltődni.
A vendégeink sóterápiás kezelést is igényelhetnek. Szeretettel várjuk a gyógyulni, pihenni, strandolni vágyó kedves vendégeinket, azonban ideális kisbabás családok számára is, mivel utazóágyat és fürdető kádat biztosítunk. A zárt udvar rengeteg lehetőséget ad a kikapcsolódásra, legyen szó sportolásról, vagy relaxálásról. Lehetőség van az udvaron grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre, (bográcsot és szalonnasütő nyársat biztosítunk), az elkészült fogásokat zöld környezetben, a filagóriában lehet elfogyasztani.

Aqua Thermal Sóterápia és Apartmanház, Püspökladány, szállás, udvarA saját udvarnak köszönhetően egyszerre több autó parkolása is megoldható. A Rekreációs központunk a gyógyfürdő főbejáratától 20 méterre található.

 

A Püspökladányi Gyógyfürdő OEP száma: 090071405, melyet minden 18 év feletti vendégünk a háziorvosánál tud felíratni.

Töltsön el néhány napot Püspökladányban a „Sárrét szívében” az AQUA Thermal Sóterápia és Apartmanházban.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen árajánlatot vagy tegye fel kérdését.

Sok szeretettel várjuk!